torsdag 17 oktober 2013

Mårtenssons meningar snabbast och vassast

Mårtenssons meningar är snabbast med Värmdönyheter. Mårtenssons meningar gräver djupast och ställer  frågorna som är viktiga och som ingen annan ställer förrän vi gjort det.

Mårtenssons meningar avslöjade vad kommunstyrelsemedlemmar gör på mötena,
länk.

Mårtenssons meningar fick den världsledande mobbingforskaren Dan Olweus att kommentera, länk.

Kollegan Nacka Värmdö Posten kommenteras saken så här:

"VÄRMDÖ 09:40 | 14 oktober 2013 Det går troll i kommunstyrelsen, om man ska tro Fredrik Sneibjerg, FP, och Max Ljungberg, MP. På senaste mötet skrev de trollskämt på Facebook.

– De är de sista som ska ägna sig åt sådana här saker, säger Kenneth Ehrnstedt, S."

De galloperande konstnaderna för ombygganden av Kvarnbergskolan avslöjade Mårtenssons meingar, länk. Nacka Värmdö Posten skriver så här om saken, länk:

"I budgeten finns sedan länge avsatt 75 miljoner kronor. 

Men nu visar det sig att pengarna inte kommer att räcka. Uppgiften läckte från början ut på nättidningen Mårtenssons meningar och bekräftas nu av kommundirektören Stellan Folkesson."

Kollegan, Nacka Värmdö Posten kommenterar så här:
När det gäller Värmdö hamnars omdiskuterade köp, var Mårtenssons meningar först ute och avslöjade de märkliga turerna kring affären, länk. Nacka Värmdö Posten, länk,  länk skriver så här om den saken:
"Ifrågasatt köp
Men köpet har ifrågasatts. Stefan Mårtensson, som driver nättidningen Mårtenssons meningar, menar att affären är riskfylld. Han har överklagat bolagsledningens beslut att inte lämna ut en företagsbesiktning som ska ha gjorts av revisionsbyrån KPMG."

Mårtenssons meningar skriver om mycket mer än Värmdö.

Inga kommentarer: