torsdag 10 mars 2011

Årsmöte för fullsatta hus

Hänt i Värmdö
I kväll är det årsmöte med moderaterna. Man kör som det heter i teaterbranschen för utsålda hus. Hela 80 personer har föranmält sitt deltagande. Det innebär en del ståplatser om bloggen förstått det hela rätt.

Samtidigt har styrelsen med Hans Ove "Greven" Görtz åkt på ett svidande nederlag. Denna bloggs skribents medlemskap annulerades med omedelbar verkan. Detta meddelande vidarebefordrades till alla medlemmar cirka 250 stycken.

Vad styrelsen inte berättat är att länsorganisationen och riksorganisationen meddelat att beslutet inte är giltigt. Således är denna bloggs skribent numera fullvärdig medlem av de nya moderaterna. Märkligt nog har inte detta senare meddelande vidarebefordats till medlemmarna.

Man kan inte utesluta att det blir en live rapport från mötet.

Många val ska göras. Dessutom ska två motioner behandlas. En från Deshira Flankör som vill att de som jobbar under studietiden ska ha fler högskolepoäng. Hon tar upp en viktig fråga, men lösningen är olycklig. Det gäller i stället att slå vakt om utbildningens kvalitet. Den andra motioner kommer från Bo Bladholm som vill att man aktivt arbetar med att utveckla moderaterna till att bli det mest attraktiva borgerliga partiet på Värmdö.

Döm om bloggens förvåning när styrelsen inte vill agera efter Bladholms motion och tillstyrker Flankörs. Två fel av två möjliga. Styrelsen kunde fått en bättre start på stämmoförhandlingarna.

1 kommentar:

En Dolk som Spetsar frågorna sa...

Hej Bloggen.
Det här är inte första gången greven begår "regelrätt" lagbrott.
Han har ju redan tidigare visat prov på riktigt dåligt omdöme läs Kenta Erikssons blogg.
Greven änvände under valet moderaternas medlemsregister för att värva egna röster. Kan han inte lagtexten eller försöker han komma undan genom att ljuga sig fri den här gången också.
Hälsar
Jan Dolk