måndag 14 februari 2011

Känd kristdemokrat har surnat till på arbetet i kollision för Värmdö

Hänt i Värmdö
Värmdöleaks, länk publicerar mail som visar hur kristdemokraterna uppfattar samarbetet i kollision för Värmdö. Om bloggen har anklagats för att ha en vass tunga, kan numera Clarence Örhammar anses ha den vassaste.

I en mailväxling framgår att kristdemokraternas ordförande Clarence Örhammar har surnat till på sina samarbetspartners. Örhammar känner sig "förnedrad" av Lars Erik "Nallen" Alversjö och Anders "Ankan" Bergman. Starka ord, men det kommer mer.

Han skriver om borgmästaren i Värmdö, fru Petterson så här: "Värmdö Monica p samt handläggarna har stängt av mig från den den allmänna e-postadresen överförmyndaren som jag själv faktiskt initierade beroende på att kritiken mot överförmynderiet är ständigt återkommande och jag skall inte få chansen att läsa eller rädda ansiktet gentemot värmdöborna. I övrig se bilaga.
Ja det lutar emot att de kan ta stt överförmynderi åt det håll de önskar. Jag har ej tid och ork känns det som att kämpa mot Monica P och en enskild handläggare. Jag inser nu vad vuxen mobbning innebär."

Så här beskriver Örhammar de styrande i kollision för Värmdö: "Jag ingår i något som i värmdös politiska ledning kallas A12 dvs ordföranden och k-råd. Kan efter det senaste mötet konstatera att vi eller åtminstone jag har en lång väg att vandra. Tråkigt med tanke på det resurslöseri det kan innebära beroende på att det i Värmdö är tjänstemännen som styr och politikerna kasserar in sin monetära andel och är nöjda."

Bloggen konstaterar att samarbetet efter knappt 1,5 månad knakar betänkligt. Den ledande kristdemokraten känner sig utmobbad av moderater.
Det är kris i Värmdö kommuns politiska ledning.

1 kommentar:

En Dolk som Spetsar frågorna sa...

Hej Bloggen,
som vanligt all heder åt Dig som åt oss mer vanliga människor fångar upp informationer och dess vägar inom vår kära kommun.
All heder även åt Clarence Örhammar som har modet att ifrågasätta vissa människors handhavande av sina uppgifter oavsett om de är förtroendeupdrag eller något annat. Ytterligare bara en sak! Det är ju faktiskt så att det inte bara är inom koallissionen, meningsfränder blir mobbade. Mobbningen är i allra högsta grad poppulär för de ledande politiska dignitärena även internt inom det ledande politiska partiet, där oftast även lögnen tillåts styra. Många av oss har rätt att förvänta oss en förändring.
Jag ber bloggen luta sig tillbaka i sin gungstol och ser fram emot nya och fler vågade inslag.

Jan Dolk