söndag 31 januari 2010

Stockholmscentern har fastställt sina listor

Centern i Stockholms stad har fastställt sina listor.
Till riksdagen toppar Maud Olofsson därefter följer Andreas Carlgren. Fredrik Federley står på en tredje plats. Därefter kommer Abir AL-Sahlani och Elisabeth Thand-Ringqvist. Om alliansen vinner valet blir det Fredrik och Abir som kommer in i riksdagen. Om Alliansen inte vinner blir fältet mer öppet. Det kommer att vara kryssen som avgör.

I fältet till stadshuset leder välförtjänt Per Ankersjö styrkorna och därefter kommer Helen Törnqvist. På tredje plats finns Jonas Naddebo och därefter kommer Stina Bengtsson. Ett toppenteam som har visad framfötterna i olika sammanhang.

Ankersjö förenar modernism och stadsförnyelse med miljötänkande. En spännande kombination. Han är för öppenhet och liberalism.
Helen är en drivande liberal som behövs i Stockholms stadshus.

På landstingslistan är det Gustav Andersson som toppar. Han kombinerar liberalism och humanism på ett spännande och moget sätt som landstingsråd.

Det är bara att önska kandidaterna lycka till!

Andra medier: DN

2 kommentarer:

lars sa...

"Youtube"-Pettersson står kvar på 14:e plats ser jag. Hur tänkte ni där? Hans inlägg i debatten har varit bra för Centern, eller? Haha...fattar inte hur ni inte kunde plocka bort denna pajas...

Stefan Mårtensson sa...

Det får du fråga Stockholmscentern om. Själv tillhör jag Stockholms län. Kan inte påverka det